13-03-2016

Sat Nam 🙏

Hej alle sammen / Sat Nam🙏

Så kan jeg nu kalde mig selv for Certificeret Børne Kundalini Yoga Instruktør og jeg glæder mig så meget til at lære fra mig alt hvad jeg har lært.

Jeg tror at vi alle sammen har brug for at tune ind på vores egen frekvens engang imellem og glemme alt andet end bare os selv. Det er en travl og hektisk hverdag vi alle sammen er en del af og vi deler vores liv med meget og mange. Men hvornår får vi lov til bare helt at være os selv, at mærke vores sind og vores krop?. Det er så sjældent og det er nok én ad grundende til, at jeg selv har accepteret yogaen ind i mit liv. 

Jeg ved at det virker både på krop og sind og derfor vil jeg gerne hjælpe andre med finde tiden til at koble helt af. Mange voksne (især kvinder) dyrker yoga idag og det er bare så dejligt at se at det er ved at blive en helt normal måde at få koblet af på, for Jeg er som sagt sikker på at det er dét som virker.

Jeg syntes bare ikke vi må glemme børnene, da de er mindst lige så udsatte for stress som vi voksne er det. Og det er derfor at jeg vælger at specialisere mig indenfor undervisning til mennesker i alderen 3-16 år.

Jeg føler mig faktisk dybt priviligeret i og med at jeg kan videregive dem øvelser som kan være dem til gavn igennem resten af hele deres liv og jeg ser så meget frem til at arbejde med en masse dejlige børn i min fremtid.

Jeg ønsker også at familier dyrker yoga sammen og får tætnet deres forhold for livet. Derfor afholder jeg Familie Yoga Camp's både i Danmark og i udlandet og det bliver bare spændende at møde alle nye som gamle Yogi familier i vores fælles fremtid.

Her på denne blog vil jeg sætte relevante links op, samt dele ud af nye erfaringer og formulere min egen fremgang indenfor kundalini verdenen.

Med aller kærligste hilsner 

❤Anette Aurora❤