17-06-2016

Ris Eksperimentet!

Hos Aurora Kundalini kan vi finde på ret mange "lidt mærkelige" ting. Har du hørt om det eksperiment, hvor man tager tre glas med låg og fylder dem med ris og vand, for herefter at svine det ene af glassene til, med de allerværste skældsord man overhoveder kan finde på. Det andet af glassene fylder man i stedet, med al den kærlighed man kan finde frem fra sit hjerte. Man sætter pris på den , elsker og ærer den, for at være denne unikke ris den er. Det tredie glas er man fuldstændig ligeglad med. Fuldstændig ligeglad!.
Har du hørt om det eksperiment før?, eller måske set det på YouTube?. Måske har du først hørt om det nu og så kan du nu se her, med dine egne øjne, hvor vildt det her egentlig er.
Det er mange år siden at jeg selv så forsøget første gang på YouTube, men jeg har aldrig prøvet at lave det selv. Og med tiden har jeg dog lært, at man ikke skal tro på alt hvad man ser, og derfor blev jeg så glad, da mine Onsdags yogier sagde at de gerne ville lave forsøget med mig. Det er nu to uger siden, at vi måtte tage os alvorligt sammen. Ingen yogier havde lyst til at tale ondt til det ene glas ris.
Men så tog drengene sig sammen og pigerne fulgte efter. Først blev den ene svinet til. Lortefucking ris, du er så grim, vi hader dig, lorteris osv. Så stillede vi den hen i en mørk krog i haven. Det næste glas elskede vi bare. 7 hjerter sendte risene alt deres kærlighed og de takkede den for at kunne hjælpe fattige med at overleve og takkede den for at smage så godt og være så dejlig. Vi stillede også den hen i et mørkt hjørne, et par meter fra lorterisen. Den sidste stillede vi så bare hen et par meter fra de to andre, og gik fra den uden at snakke med den, nærmest bare kastede den som den ikke var noget værd.

Og her er så billedet som viser resultatet efter 2 uger.

Det er da for vildt!!!!!......eller hva'??? :D

KONKLUTION: Du vælger selv ;)

PS. Forsøget fortsætte!