Gæstebog

Kære Søsre & Brødre 💚
Jeg har oprettet denne gæstebog, fordi det altid er rart, og ikke mindst interessant (både for mig, men også for andre), at høre om de oplevelser du/I har haft sammen med mig, hvad enten det har været i forbindelse med en behandling, -workshop, -kursus, eller har deltaget i mine Yoga sessioner mm.
Jeg elsker at udvikle mig til det bedre (da det er dèt som det hele går ud på), og jeg ønsker selvfølgelig al den konstruktive kritik, som jeg kan få. Så har du været ude for noget mindre positivt hos mig, hører jeg også meget gerne fra dig, så jeg evt. har mulighed for at ændre på dette!

Jeg glæder mig til at høre om lige netop din oplevelse!

Sat Nam / Namaste 💚

Anette Aurora 🙇

Hjemmeside 20-10-2018

Isabel

Det er da en rigtig pæn hjemmeside i har fået :)

10-08-2018

Kreditorernes ven

Du skulle tage at betale dine kreditorer. At være i balance med sig selv indbefatter vel også at betale det man skylder!!!

Hjemmeside 18-10-2017

Cecilie Jensen

Rigtig flot hjemmeside i har fået lavt! :)

Hjemmeside 06-05-2017

Sara Fog

Har gået til tegning hos Anette og glædede mig hver gang jeg skulle afsted. Det har været så hyggeligt og giverigt. Hun har fået mig til at se ting med nye øjne og så er hun god til at få det bedste frem i én. Det er en vigtig egenskab at have.

Hjemmeside 24-04-2017

Annette Balsvard

Hver mandag går jeg til yoga hos Anette, spændende, man bliver strukket godt igennem, og hun starter og slutter med vaserne som sætter en i fantastisk stemning, man føler at man svæver, kan varmt anbefales, det har jeg aldrig oplevet før.

20-04-2017

Helle Bruun Hansen

Jeg har gået ved Anette til Det gode fotografi om torsdagen. Det har været spændende og jeg har lært meget, hun er altid positiv og kommer med konstruktiv kritik på den gode måde, så jeg har lært at se med andre øjne, nå jeg skal fastfryse et øjebliksbillede
med mit kamera!!!

Så hvis der kommer et nyt fotohold - vil jeg helt sikkert komme igen.

04-04-2017

John Marius Jørgensen

Har Anette til tegning i aftenskolen. Det er en hyggelig og rar oplevelse. Det er lykkedes hende at lære mig at "se", det har været en dejlig ah-ha oplevelse. Jeg glæder mig til hver torsdag hvor jeg skal til tegning.

31-03-2017

Janne Vest

Jeg har Anette på et tegnekursus. Hun er en inspirerende person. Fuld af godt humør, og energi, som smitter. Og vigtigt for mig, hun er ikke selvhøjtidelig!!! Jeg håber der kommer flere tegnekurser.. Der er en rigtig dejlig stemning, hvor man ikke føler
sig dårlig, uanset hvordan ens produkt tager sig ud. Super dejlig lærer.

22-07-2016

Dorthe Kold

Vores ferie blev i år afholdt i Rudkøbing. Vi havde set at Aurora Kundalini Yoga havde åbent, vi var nysgerrige og kiggede ind. Vi er et ægtepar på 46 og 64 år, der ønsker råd og vejledning til hvordan vi kommer i gang med yoga. Anette Aurora tog utroligt
godt imod os, og vi fik en snak om vore behov, - som er forskellige. Aftalen blev at vi skulle have en introduktionstime dagen efter. Anette fortalte kort om Kundalini Yoga og herefter blev forskellige øvelser gennemgået og vist. Anette er god til at få en
til at føle sig godt tilpas, og der er intet pres på noget tidspunkt. Vi føler, at introduktionen var en øjenåbner for os som gør, at vi nu har lyst til at gå i gang selv og/eller på et hold, her hvor vi bor.


Mange hilsner fra

Dorthe & Svend Erik